Hem » Disk, Tvätt & Städ » Diskmedel

Diskmedel

MASKINDISK • HANDDISK


HESSA diskmedelssortiment har produkter för alla behov inom storkök och fikarum. För handdisk, hushålls- och restaurangdiskmaskiner.

HESSA® Disktabletter
Till maskindisk för yrkesbruk löser effektivt upp besvärliga intorkade matrester under fördisk. Rengör disken grundligt och löser upp färgfläckar och missfärgningar vid grovrengöring. Ger disken en glänsande, fräsch yta. Motverkar kalkbildning i diskmaskinen. Formatet gör doseringen oerhört enkel, bara lägg i en tablett och kör!

HESSA® Handdiskmedel
Koncentrerat, drygt och ekonomiskt diskmedel avsett för handdisk. Medlet är även lämpligt som allrengöringsmedel till ytor som tål vatten och till mild fintvätt. Ger en ren och blank disk samt snabb avrinning av sköljvattnet. Medlet förhindrar även den feta beläggningen som ibland kan vålla stopp i avloppsrören.

Nya HESSA® Maskindiskgel
En helt ny typ av flytande maskindiskmedel. Det är utvecklat efter en formula som innehåller kraftfull rengöring, spolglans och saltfunktion i en och samma flaska. HESSA Maskindiskgel rengör disken grundligt och löser effektivt upp besvärliga matrester, färgfläckar och missfärgningar. Innehåller spolglans och saltfunktion som ger disken en glänsande fräsch yta samt motverkar kalkbildning i diskmaskinen samt lämnar inga diskmedelsrester och är enkel att dosera.

HESSA® Maskindiskpulver
Ett högeffektivt starkt alkaliskt maskindiskpulver för alla typer av hushålls- och restaurangdiskmaskiner. Verkar effektivt i mjukt som hårt vatten, angriper ej aluminium eller metall och är välanpassat för glas, porslin, plast och rostfritt stål. Verkar effektivt på kaffe- och tebeläggningar.

 Filtrera din sökning genom att klicka på undergrupperna nedan